Hava Durumu Sitesi - Hava Durumu Tahmini /
Çok geç kalmadan yeni bir başlangıç için; Temiz Hava, Temiz Su, Temiz Toprak, Temiz Deniz, Temiz Enerji ile, Güçlü Ekonomi...
(Hava Su Ekonomi ile Ülkemizde yaşayan Nesil) -Mücadele Edersen Çok Olursun.-HÜSEYİN MEÇO-

11 Haziran 2017 Pazar

YORUM YAZMIYORSUNUZ Yabancı ülke konuklarımda yorum yazmalıdır...

Geçenlerde duydum.İstanbul bu yaz aşırı sıcaklıklar yaşayacakmış....
Hava su ekonomi olarak bu yaz için tahminlerimi belirtmek istiyorum...
Sibirya henüz aktifliğini kaybetmedi.Büyük sahra ise,Brezilya üzerinden gelen rüzgarlar ile aktifliğini bu yaz biraz daha arttırcaktır..
Sibirya ve Sahra İstanbul üzerinde bu yaz hep karşı karşıya gelecektir..Kuzeyde Kırım güneyde girit batıda İtalyanın doğusu; doğuda Kemer dağlarının batısı .Batı Andolu sahil şeridi ....Buralarda serinlik daha kuvvetli ve daha uzun sureli olacaktır..geceleri ise bu soğuk nereden çıktı diyeceğimiz kadar üzerimize bir şey alma ihtiyacı duyacağız.Bu yaz Adriyatik,Akdeniz ve Ege sahilleri geçmiş yıllara göre serin olacaktır...bazen yanacağımız günde olacak ancak birkaç gün sürecektir..sonrası Sibirya geliyor ki sıcaklıkları mevsim normallernin altına indirecektir......Şimdi bu itişme ile sıcaklıklar Avrupa ya kadar çıkacaktır..Danimarka ya kadar aşırı sıcaklıklar ulamış olacaktır..Avrupa tedbirlerini alsın daha sıcak günler onları bekliyor. Doğuda ise İran ve kuzeyindeki ülkeler çin dahil  sıcaklıkları daha çok hissedecektir...Üzerimizdeki yağışlar anlık ve şiddetli görünüyor..
yağışları bilgisayarımın başında olursam ....yazarım...meço

1 yorum:

  1. Ötelenen yağışları tahmin edebilen tek site: Hava su ekonomi... :-)

    YanıtlaSil