Hava Durumu Sitesi - Hava Durumu Tahmini /
Çok geç kalmadan yeni bir başlangıç için; Temiz Hava, Temiz Su, Temiz Toprak, Temiz Deniz, Temiz Enerji ile, Güçlü Ekonomi...
(Hava Su Ekonomi ile Ülkemizde yaşayan Nesil) -Mücadele Edersen Çok Olursun.-HÜSEYİN MEÇO-

31 Aralık 2016 Cumartesi

YORUMLARINIZ NEREDE

Hava durumu tahminlerimi yazarken,keyif alıyorum...Yorumlarınız gelirse daha çok keyif alırım...teşekkürler....Bugün 31 Aralık 2016 pek çok meteoroloji istasyonu yağmur veya sulu kar vermişti...Bir tek sitemiz doğruya en yakın bilgilere ulaşmış ve yayınlamıştır...meço

Plamer toptan gıda

4 yorum:

  1. Çok sıkı takip ediyoruz sizi Sayın Meço.Hava tahminlerinize göre işimizi planlıyoruz.Ticaretle uğraştığımız için sevkiyatlarımızı planlarken çok işimize yarıyor tahminleriniz.Meteorolojinin tahminine itibar etmiyoruz.Onların yanılması çok oluyor.İzmit'te belediye ekipleri meteorolojiye güvenerek gelecek olan yoğun kar için nöbet tutarken şehir merkezini su bastı.İş yerleri ve evler sular altında kaldı.Başiskele'de bir apartmanın istinat duvarı yağan yağmurda çöktü.Allah'tan can kaybı olmadı.Kar yağmayacak demiştiniz; tahmininiz aynı çıktı.Yeni yılda sizlere ve ailenize sağlık ve afiyet dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar. İzmir'den 3-4 yıldır takip ediyorum. İzmir ile ilgili daha çok yazarsanız sevinirim. Hayırlı işler, bol kazançlar.

    YanıtlaSil
  3. Bundan sonra yazarım..İzmir in neresinden..neresi için yazayım.

    YanıtlaSil
  4. Bu gece ciddi yağmur başlıyor.hatta yağış varsa bi yazsana..gerçi kameralara bakarım..Perşembe gün içi yağış azalıyor ancak gün boyu geceye göre daha az devam ediyor..yine perşembe gecesi ciddi yağmura dönüşüyor..işte bu ciddi yağış Cuma tüm gün ve gece devam ediyor.haberin olsun.Perşembe gece ve cuma öğleye kadar fırtınaya yakın lodos la yağış olacak.kar soğuklarıda geliyor...Kar var mı yarın yazarım..

    YanıtlaSil