Hava Durumu Sitesi - Hava Durumu Tahmini /
Çok geç kalmadan yeni bir başlangıç için; Temiz Hava, Temiz Su, Temiz Toprak, Temiz Deniz, Temiz Enerji ile, Güçlü Ekonomi...
(Hava Su Ekonomi ile Ülkemizde yaşayan Nesil) -Mücadele Edersen Çok Olursun.-HÜSEYİN MEÇO-

26 Kasım 2016 Cumartesi

Permatik toptan

İstanbul ve Kocaeli,28 kasım pazartesi gününe iş bırakmayınız.şimdiye kadar görülmemiş şiddete yoğun sağanak yağış bekleniyor.İstanbul pazartesi gecesi sulu kar yağışları kar yağışlarına dönmeye çalışacak Salı günü öğleyin hava biraz daha soğuyor yağışlar kar olacaktır.Bu seferde yağışlar azalıyor.Kocaeli nde ise salı öğleyin tam kar yağışları başlayacaktır.Çarşamba tüm gün kar yağışlı olacaktır..yerler beyazlanırsa haberim olursa sevinirim..Ersin bey bu hava durumu senin için..

Plamer toptan

3 yorum:

  1. Eksik olmayın! Yerler beyazlarsa haber veririm. Bugün yağmur gün boyunca etkiliydi. Ancak hava soğuk değildi. Hani derler ya eskiler "kar havası" diye. Bugün kar havası yoktu.

    YanıtlaSil
  2. Bu gece aynı yağışlar sulu kar olarak devam edecektir.Çarşamba günü hava biraz ısınıyor yağmur devam edecektir.Akşam üstü yağışların kar olmasını bekliyorum.Perşembe sabah her yer beyaz olmalıdır.Güneşle birlikte sulu kar yağış devam edecektir.öğleden sonra yağış duruyor..

    YanıtlaSil
  3. Önümüzdeki pazartesi gecesi yağmur başlıyor.Salı öğleden sonra hava soğuyor ve yağışın durumuna göre Cumaya kadar devamlı kar yağışı var.

    YanıtlaSil