Hava Durumu Sitesi - Hava Durumu Tahmini /
Çok geç kalmadan yeni bir başlangıç için; Temiz Hava, Temiz Su, Temiz Toprak, Temiz Deniz, Temiz Enerji ile, Güçlü Ekonomi...
(Hava Su Ekonomi ile Ülkemizde yaşayan Nesil) -Mücadele Edersen Çok Olursun.-HÜSEYİN MEÇO-

19 Kasım 2023 Pazar

ATATÜRK Türk Milletine Armağandır

 ATATÜRK Türk Milletine Armağandır..hava durumu tahminlerimi burada daha ayrıntılı yazacağım..işlerimi anca yoluna koydum..Her akşam burada hava akımları hakkında rüzgarların gücü süresi yönü nasıl nereden nasıl oluşuyor ve ne zaman bitecek yağışlar içinde aynıdır..yağışların gücü süresi yönü hakkında bilgiler vereceğim.keyifli yazılarım olacaktır..İsterseniz buradan takip edebilirsiniz.

Çarşamba günü yağışlarımız ege kıyılarından ve aynı zamanda Trakya dan başlayacağı görülüyor.İstanbul a yağışın ulaşması akşamı bulur..yağışlar nereye yayılır yarın yazarım..bu hafta ısınıyoruz..sıcaklıklar artıyor..

bu kış yağışlarımız tüm illerimizde çok kuvvetli olacağı görülüyor..belediyelere büyük işler düşüyor..yine tüm barajlarımız tam dolacağından baraj kapakları açılabilir..suya doymuş olan topraklar barajlardan gelebilecek olan suyun tahliyesi ne olur..

Alibeyköy barajı tam dolacaktır..sonrası çevresi suya dolacaktır..hiç düşünüldü mü Alibeyköy barajı artan sularını ne yapacak..bu kış çok kuvvetli yağışlarımız ve barajlardan artacak olan suları buradan çok bahsedeceğime inanıyorum..su tahliyeleri gerçekten zor olacaktır..ve sebze meyve tarım ürünlerimiz yağışlardan dolayı her toprağın verimi düzeni değişecektir diye düşünüyorum..Hava Su Ekonomi de bu konular üzerine dilimin döndüğünce hava akımlarını gördükçe yazmaya çalışacağım..saygıyla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder